DİYARBAKIR / ERGANİ - İncehıdır İmam Hatip Ortaokulu

Kas

LGS sınavına hazırlanan öğrencilerimize lise gezisi düzenledik. Sınava hazırlanan öğrencilerimize moral ve ilham olması dileğiyle...

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı. Programı düzenleyen Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Merve ALATAŞ ve kendisine yardımcı olan Rehber Öğretmenimiz Sultan TAŞ 'a teşekkür ederiz.

Kızılay okulumuzu ziyaret etti.

Nis

Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

Nis

8. Sınıf öğrencilerimize üst eğitim kurumlarını tanıtmak amacıyla üst eğitim kurumlarına gezi düzenlendi.

Nis

Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılı 2. dönem veli toplantımızı 06.04.2023 tarihi itibariyle gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Hem Okuyoruz Hem de Dini Vecibelerimizi Yerine Getiriyoruz

Okulumuz Öğretmenlerinden Ramazan GÜLÇEK önderliğinde Ramazan ayının önemini ve değerini öğretmek amacıyla Ramazan ayında hafız öğrencilerin camilerde  ve okulumuz mescitinde mukabele okumaları ve hatimle teravih namazını kıldırmalarını sağlanarak etkinlik verimli bir şekilde gerçekleştirildi.